2011. április 21., csütörtök

Éld az álmaidat! Légy ura az életednek!

Otthoni online vállalkozás indítása a
3 lépéses mód
szerrel

Elek Lászlóné Paula, online tréner vagyok


Mindig is az volt az álmunk, hogy legyen egy saját vállalkozásunk. Elegünk volt abból, hogy más emberek álmait építsük és hogy nem irányíthatjuk a saját jövőnket. Ahogy az évek teltek, éreztük, hogy soha nem találjuk meg azt a tökéletes üzletet, ami megad mindent, amit akarunk: pénzügyi függetlenséget, a családdal tölthető minőségi időt és a jogot, hogy azokat a dolgokat tegyük, amik fontosak nekünk. 

Korábban mindig üzemben dolgoztunk a párommal, állandó munkahelyünk volt. Mikor megszűnt a munkahelyünk, komolyan elgondolkodtunk, hogy hogyan tovább. Az újra elhelyezkedés, új munka találása nagyon nehéz volt. Ugyan sikerült elhelyezkednünk, de éreztük, hogy ennél többre  vágyunk, uralni szeretnénk az életünket! 

Hosszan és kitartóan kerestük közben a lehetőségeket, hogy végre megtaláljuk azt, ami megadhatná nekünk, ami után vágyódunk. Akkor jött egy lehetőség az életünkben. Tehát vettünk egy nagy levegőt. Üzleti tájékoztatókon vettünk részt és kutattunk. Nem hittük el azt, amit felfedeztünk. 

Izgatottnak éreztük magunkat, amint megláttuk az igazi jövedelem-potenciált ebben az iparban. Távol állunk még a szabadságtól és attól az életmódtól, amelyet az emberek élveznek ebben az iparban. Viszont emlékszünk egy mondásra: "Ha ez igaz, tenni fogok érte és a kudarc nem lehetséges opció!" 

Tehát elkezdtünk kutatni a legjobb hálózati marketing vállalat és a legjobb eszközök után, és megtaláltuk! 

A többi már történelem. Az álmaink végül valóra válnak, és a sikereink szerencsénk egészét a kitartásunknak és az otthonról irányított online vállalkozásunknak és a 3 lépéses módszernek köszönhetjük. 

Ha meg akarod ismerni, hogy mire számíthatsz itt,akkor gyere velünk tovább >>>

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése